Träningsläger på Saxtorp 24/3!

STMS bjuder som vanligt in alla medlemmar, oavsett ålder, cykel eller tempo, till uppstartsläger på Saxtorps bana

STMS bjuder som vanligt in alla medlemmar, oavsett ålder, cykel eller tempo, till uppstartsläger på Saxtorps bana. I år är lägret den 24/3. Körtiden är från 10-15. Ett utmärkt tillfälle att testa hojen och formen inför säsongen, samt återigen påminnas om precis hur jobbigt det är att köra i bottenlös sand.

Nytt för i år är att vi kommer ha med Mikael Andersson som tränare under hela dagen. Han kommer växla mellan de olika grupperna så alla kommer få chans att få tips och råd på hur de kan förbättra sin körning. Därmed tillkommer i år en avgift på 180 Sek per förare för tränare och banhyra.

Exakt schema med grupper och uppdelning kommer att publiceras inom kort. Har ni inte eget boende så finns det stugor att hyra på plats. Det sker inte via STMS utan bokas direkt av Landskrona MK (https://www.landskronamotorklubb.se/landskronamk/sida/82608/hyra-stuga). Notera att antalet är begränsat.

Ingen föranmälan krävs. Vi kommer ta betalning på plats. Där kommer även kontroll av medlemsskap och licens att genomföras. Har ni inte löst licens för 2023 så kom ihåg att Svemo kräver att ni går igenom utbildningen för hjärntrappan. Det är en viss ledtid mellan genmförd kurs och att ni kan köpa licens så gör detta i god tid.

Med vänlig hälsning Stenungsunds MS

FLER NYHETER

Vi är en kontantfri förening. Betalningsalternativ är kort eller swish.
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram