Referat från januaris styrelsemöte

Styrelsen hade sittning den 23 januari och här kommer ett referat från mötet.

Styrelsen samlades för första gången 2023 med punkter med allt från sponsorstruktur och verksamhetsplanering till värmepumpar och Tv-stjärnor.

Anders som är sponsoransvarig var på besök till mötet och startade med att redovisa planen med sponsorarbetet för 2023. Det är ett viktigt bidrag till föreningens verksamhet och arbetet med säsongens bearbetning är igång. Tack Anders för ditt engagemang här!

På ekonomisidan så känns det tryggt att klubben klarar ett neutralt resultat för 2022. Beslut togs också att investera i en ny luftvärmepump som installeras inom kort.
En annan höjdpunkt är att arbetet med miljörevisionen lönat sig och att klubben har fått uppdaterat miljöintyg samt att banbesiktningen gått enligt plan.
Tack för allt jobb kopplat till detta!

Sektionernas aktiviteter och samverkan på anläggningen diskuterade också. Här är det viktigt att vi inför 2023 fokuserar på aktiviteter som ger energi för alla medlemmar men framför allt också för de som driver dem framåt och bidrar till att de realiseras. Engagemanget vi alla bidrar med är det som utvecklar och håller vår förening på fötter.
Årshjulet för kommande aktiviteter genomgicks och alla tre sektioner har spännande planer för 2023. Vi har haft bra sektionsmöten och även utbrutna grupper i specifika delar inom sektionernas verksamhet för att förbättra fokus och kommunikation - vilket har tagits väl emot. Kudos till sektionerna där!

Avslutningsvis var det härligt att se Pelle Stahlgård på TV när han hämtade sonen Mikael Johansson SM-guld i Drifting. Grattis och snyggt jobbat till bägge!

Nästa styrelsemöte planeras till 21/2.
Årsmötet skall också in i kalendern den 15/3 kl 19.00- glöm inte att skicka in motioner :)

 

FLER NYHETER

Vi är en kontantfri förening. Betalningsalternativ är kort eller swish.
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram