Referat från decembers styrelsemöte

Styrelsen hade decembers sittning den 21e december och här kommer ett referat från mötet.

Temat för mötet var många mindre och kortare punkter kopplat till funktionalitet i Cardskipper, placering av vägbom, uppdateringar på hemsidan och uppstart av verksamhetsplaner för sektionerna i nästa år. Det är roligt att se att det är bra aktivitet och spännande planer framåt i klubbens alla sektioner - bil, mx och enduro!
Vi avhandlade också miljörevisionen för året (Tack Pelle Stahlgård och Raymond Johansson för ett gediget jobb). Bangruppens arbete berömdes också under mötet, en otroligt viktig parameter för klubbens verksamhet. Tack för ert engagemang!

Vi gick igenom ekonomin och trots flertalet obudgeterade utgifter kopplat till bland annat tillståndsprocesser och ökade generella kostnader ser det ut som om att klubben klarar ett neutralt resultat för året. Flödet för sponsringsmöjligheter diskuterades med konklusionen om att vi behöver ta fram ett tydligare rutiner för förväntan så att värdet man får som sponsor blir tydligt och enklare att arbeta med.

Vi avhandlade också kommunikationen mellan styrelsen, sektionerna och medlemmar där behovet för mer frekvent och tydligare kommunikation är stort. Förankring av beslut mellan sektion och styrelse lyftes också upp som en förbättringspunkt. Därför startar vi en ny rutin med referat från styrelse- och sektionsmöten på hemsidan från och med 2023 för att skapa bättre transparens och på ett bättre sätt synliggöra och lyfta vad alla våra engagerade medlemmar faktiskt bidrar till för vår gemensamma verksamhet.

Årshjulet för kommande aktiviteter genomgicks och näst på listan är göra är banbesiktning (Tack Håkan Wiik som stöttar där på självaste Juldagen) samt anmälan för LOK-stöd i februari.
Nästa styrelsemöte planeras till 23.e januari.

Närvarande på mötet var:
Anna Larsson
Jonas Karlsson
Christian Appelgren
Raymond Johansson
Ulf Örnqvist.

Styrelsen vill även passa på att tacka för ett fint verksamhetsår och ser fram emot att göra 2023 ännu bättre!

God fortsättning och Gott Nytt År!

FLER NYHETER

Vi är en kontantfri förening. Betalningsalternativ är kort eller swish.
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram